Волонтери громадської організації "IT-Рух Дніпро" створили для Дніпропетровської ОДА спеціальний мобільний додаток E-contact.

З його допомогою можна миттєво подати скаргу на поганий стан дороги, поламаний ліфт, а також дізнатися інформацію про пільги для учасників АТО тощо.

Про це повідомили у прес-центрі Дніпропетровської ОДА.

"Ми розуміємо, що ХХІ століття - епоха IT-технологій. Це зручно і швидко. Співробітники ОДА разом з фахівцями з "IT-Рух Днiпро" розробили ще один корисний додаток для смартфона. Він допоможе людям змінити місто на краще. Всі скарги він надсилає до служб, відповідальних за проблему", - підкреслив голова ОДА Валентин Резніченко.

Наразі програма працює тільки на Google Play, але і версія під iOS вже в розробці.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Читайте також: ТОП-7 гаджетів для веселого Нового року

"Алгоритм доволі простий. Спершу E-contact завантажують у свій мобільний телефон. Реєструються у додатку. Фотографують проблему, додаючи коментар і надсилають.

Виконання всіх заявок можна перевірити онлайн - вони зберігаються в обліковому записі. Усі звернення від жителів міста відображаються на інтерактивній мапі в телефоні", - зазначили у прес-службі мерії міста.