Свій подарунок до новорічних та різдвяних свят зробила "Українська залізниця". До Дня Святого Миколая 19 грудня компанія запустить у Харкові, Одесі та Львові "Потяг Діда Мороза".

Про це заявив виконуючий обов'язки голови правління "Укрзалізниці" Олександр Завгородній, повідомляє УНІАН.

"Ми вирішили влаштувати невеличке свято для наших пасажирів. Починаючи з 19 грудня, будуть запущені три "Потяги Діда Мороза" у Харкові, Одесі та Львові", - сказав Завгородній.

Ці потяги курсуватимуть на паровозній тязі з допомогою ретро-паровоза. Найближчим часом "Укрзалізниця" розмістить на своєму сайті графік руху екскурсійних поїздів.

Зазначимо, схожий екскурсійний ретро-поїзд у складі паровоза і декількох вагонів курсує до столиці України, як правило, на зимові та весняні свята.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, на зимові свята "Укрзалізниця" призначила 10 додаткових поїздів. Переважно у західному напрямку – до Ужгорода, Львова, Івано-Франківська. А в потязі до Ужгорода буде ВІП-вагон.

Читайте також: Ще чотири додаткові потяги курсуватимуть на новорічні свята

На новорічно-різдвяні свята залізничники також збільшили періодичність курсування восьми потягів, які курсують цілий рік. Відновлені також міжнародні напрямки до Варшави та Праги.

Разом з цим "Укрзалізниця" анонсувала і поступове підвищення цін на квитки в середньому на 30%.