Вчора вранці, 18 грудня у смт. Степань Сарненського району Рівненщини під час випасу один з коней впав у колодязь каналізаційної системи, що не працює вже довгий час.

Про це повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Власними силами місцеві жителі не змогли дістати нещасного коня, тому звернулися за допомогою до рятувальників.

Щоб визволити тварину, рятувальникам довелося розібрати частину конструкцій колодязя. Ветеринар, котрий пізніше оглянув коня, запевнив, що тварина не отримала жодних серйозних травм і почуває себе добре.

Нагадаємо, днями одна з мешканок Житомирської області також звернулася до спеціалістів з приводу порятунку птахів у місцевій водоймі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Виявилося, що в річці Кам'янка 70 лебедів примерзли лапками до льоду, а через його крихкість визволити птахів самостійно не вдалося.

Читайте також: Рятувальник приїхав освідчуватися на пожежній машині (фото)

Схожа історія з білими чаплями у Одесі. Птахи відлітають зимувати щойно відчують перше похолодання. Через те, що зими в Україні доволі теплі, і морози приходять раптово - виживання птахів у таких умовах під загрозою.