Учора ввечері, 19 грудня на перехресті вулиць Дерев'янко і Сумської у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода - там зіткнулися два автомобілі.

Про це повідомили очевидці в соціальних мережах - передає "Дозор. Харьков".

У результаті аварії перекинувся один з автомобілів. За словами очевидців, винуватицею аварії стала дівчина - водій Toyota Corolla сірого кольору.

"Дівчина за кермом сірої Королли - 1.42 алкоголю в крові", - написав один зі свідків у соцмережі.

Користувачі прокоментували, що окрім стану дівчини, причиною аварії могли стати й інші фактори: наприклад те, що на цій ділянці дороги присутнє зсування смуг. Через це на перехресті часто трапляються ДТП.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Читайте також: На Дніпропетровщині троє загинули під час ДТП

Нагадаємо, сьогодні в Києві, на вулиці Ентузіастів трапилася аварія з участі патрульного Toyota Prius. Автомобіль поліцейських врізався в огорожу і сусідній мікроавтобус. Той стукнув Toyota, яка стояла поруч. Шматки огорожі пошкодили ще один автомобіль ВАЗ.