В окупованому Сімферополі встановили новорічну ялинку.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook член Меджлісу Ескендер Барієв, необхідно пройти через металошукач, щоб підійти до новорічній красуні.

Це стосується всіх без винятку, навіть дітей. Кримчанин згадав добрі часи, коли в "українському Криму" не було таких порядків.

"Судячи з цих фотографій, роль дідів морозів і снігуроньок виконують "зелені чоловічки" біля зеленої ялинки", - пише він.

Пост викликав бурхливу реакцію серед користувачів соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

"Швидше червоні чоловічки", - пише Елшад Абдулаєв.

"У Криму в останні 23 роки не було такого, ось нам і незвично, а те, що в Росії це норма - вже ясно", - відповідає Leylya Yashlavskaya.

"Ескендер, хочеш вір, хочеш ні, але через металошукач щодня ходять мої діти в школу, я кожен день на роботу теж ходжу через металошукач, а так само розстібаю верхній одяг, щоб засвідчити вахтера, що на мені немає пояса шахіда ... смішно", - коментує Еміль Аблякімов.

Читайте також: У райцентрі Буковини згоріла новорічна ялинка

Нагадаємо, що минулого тижня в Керчі відкрили ринок продажів ялинок. Кримчани відзначили високі ціни на новорічні красуні.