Проросійські бойовики нарощують військову присутність у зоні розмежування неподалік від Маріуполя.

За даними прес-центру штабу АТО, терористи розміщують там озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

"Сьогодні зранку бойовики проросійських незаконних збройних формувань чисельністю до однієї посиленої роти з бронетехнікою увійшли до н.п. Комінтернове, який розташований у "сірій зоні" неподалік Маріуполя", - сказано у повідомленні.

На озброєнні у терористів - стрілецька зброя, гранатомети, бойові броньовані машини, танки та інше важке озброєння, кажуть у штабі.

Читайте також: Біля Маріуполя знищили 100 мін (фото)

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Зокрема, розвідники зафіксували один танк на західній околиці Комінтернового, ще чотири - північно-західніше околиці Заїченко. Окрім того, в районі Саханки помітили реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град".

За даними штабу АТО, українські підрозділи на лінії розмежування мають усі необхідні засоби, щоб ефективно стримувати натиск противника.