Як повідомляв вчора кореспондент "Знай", всі важливі об'єкти Дніпропетровська зупинилися через "замінування" трьох вокзалів. Припинили свою діяльність аеропорт, ж / д вокзал, автовокзал і супермаркети.

Сьогодні правоохоронці заявили, що знайшли анонімного мінера. Їм виявився ув'язнений дніпропетровської колонії.

Як стало відомо, чоловік зателефонував правоохоронцям і заявив, що на вокзалі в камері схову речей лежить чотири тротилові шашки.

"Даю 30 хвилин на евакуацію", - заявив він і від'єднався.

Через те, що невідомий не уточнив, в якому саме місці лежить вибухівка, то правоохоронці разом зі вибухотехніками "прочесали" всі стратегічно важливі пункти слідування громадян. У результаті проведеної роботи вибухонебезпечних предметів не виявили.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Того, хто телефонував розшукали - ним виявився 39-річний засуджений, який відбував термін за скоєння подібного вчинку. Він може провести за ґратами ще кілька років.

Читайте також: У Дніпропетровську "замінували" три вокзали

Нещодавно в Дружківці Донецької області евакуювали відділення банку через загрозу вибуху. Правоохоронці разом з нарядами рятувальників прибули за вказаною адресою, оточили прилеглу до банку територію та евакуювали з установи відвідувачів.

Банк обстежили вибухотехніки, також вони провели перевірку навколишньої території, але небезпечних предметів так і не знайшли.