В Мелітополі (Запорізька область) зловмисники кілька годин катували, а потім жорстоко вбили місцевого бізнесмена.

Про це повідомило Головне Управління Національної поліції Запорізької області.

Подія трапилась на вул. Калініна. Відомо, що про вбивство приватного підприємця повідомив його брат, який знайшов мертве тіло на підлозі будинку із численними признаками тортур. Руки та ноги вбитого були зв'язані скотчем, також залишки скотчу були розкидані по всій квартирі.

Читати також: У Запоріжжі підірвали люксовий Hummer (Фото)

Станом на зараз, поліція продовжує проводити слідчо - опративні дії щодо розшуку зловмисників. За фактом вбивства приватного підприємця відкрито кримінальне провадження за ст. 155 КК України "Навмисне вбивство".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Повідомляється, що з помешкання, де жила жертва зловмисників, не було викрадено цінних предметів та коштовностей.

Нагадаємо, у Заводському районі Запорізької області невідомі сьогодні застрелили чоловіка, який відвідував продуктовий магазин. Громадянин загинув від вогнепального поранення.