Терористи отримали наказ із Москви готуватися до весняного захоплення Маріуполя. Про це розповіло джерело в рядах так званої "ДНР", повідомляє телеканал "24".

Як пише один із сайтів терористів, підготовка до захоплення Маріуполя вже почалася. Так звана "ДНР" вже пристрілює міномети й артилерію в околицях Маріуполя. Саме з цією метою, пишуть журналісти, бойовики і кадрові російські військові увійшли до Комінтернового, яке знаходиться на відстані пострілу гармати від Маріуполя.

Також, за даними джерела, в Комінтерново вже направлені більше 80 тонн техніки та засобів наступу.

Нагадаємо, 21 грудня терористи на бронетехніці увійшли в село Комінтерново, яке було "сірою зоною". Цієї ночі глава МВС Арсен Аваков заявив, що терористи захопили вже три села. Ця інформація поки не підтверджена.

Читайте також: У Донецьку підірвали будівлю УБОЗ

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Інформація про те, що бойовики залишили Комінтерново також суперечлива. У штабі АТО повідомили, що військові "ДНР" в екстреному порядку вивели важку зброю, але змусили під загрозою фізичної розправи приховати деякі групи бойовиків в приміщеннях місцевих жителів. Також вони ховаються в кинутих будівлях.

У штабі АТО заявили, що після подій в Комінтерново вони готуються до провокацій проти сил ЗСУ та української влади.