Вчора увечері у селі Черлянське Передмістя Городоцького району Львівської області згоріла дерев'яна будівля ресторану "Княжий двір". Рятувальники кажуть, що пожежа почалася на горищі, вкритому руберойдом.

"Пожежно-рятувальні підрозділи прибули на місце за лічені хвилини. Проте, ресторан вже був повністю охоплений вогнем. А через низьку температуру на вулиці та сильну задимленість пожежу було складно гасити", - пояснюють у ДСНС Львівської області.

Читайте також: Через новорічний салют в Одесі згоріло три будинки (відео)

Вогонь рятувальникам вдалося ліквідувати лише за півтори години. Кажуть, що врятували 5 будівель навколо. Проте сам ресторан вигорів вщент. Постраждалих немає, а причини пожежі встановить експертиза.

Дизайн ресторану-музею був виконаний у стилі українського села XVIII століття. Тут було шість залів, а найбільший - вміщав 250 чоловік, найбільший мангал на Західній Україні. А поруч розташовано звіринець із страусами, поні та козенятами.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще