Цікавий інцидент відбувся в одному із закладів швидкого харчування у Харкові. Чоловік намагався приготувати наркотики у приміщенні кафе Freshline біля станції метро "Холодна гора" та вколоти у вену.

Про це повідомляє NewsRoom.

Ввечері до закладу завітав працівник поліції та був шокований від побаченого. Гість закладу самотньо сидів за столиком і намагався "ширнутись" невідомою речовиною.

Правоохоронець звернув увагу на дивного чоловіка та поцікавився його заняттям. Виявилось, що він хотів просто у залі кафе прийняти наркотики внутрішньовенно. У наркомана в пакеті знайшли три упаковки "Димедрола" та пачку "Сандокса".

30-річного мешканця Харкова затримали та розпочали проти нього кримінальну справу. Йому загрожує три роки за ґратами за незаконне виробництво наркотиків та їхнє зберігання та вживання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Волинянин зберігав 24 кг бурштину у підвалі (фото)

Нагадаємо, нещодавно наркозалежність стала причиною жорстокого вбивства у Харкові. Чоловік хотів "ширнутися", або хоча б випити, через що вбив власну матір.