Прикордонники контрольно-пропускного пункту "Київ" під час перевірки документів у пасажирів в аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Ірану. До України він прилетів із столиці Ірану - Тегерану.

Про це повідомляє сьогодні,7 січня, прес-центр Держприкордонслужби.

Як виявилося, цього громадянина розшукували правоохоронні органи Німеччини та Інтерпол. Іранця підозрюють у шахрайстві та порушенні законодавства у сфері контролю за зброєю. За це йому "світить" до 15 років ув'язнення.

Під час проходження іранцем прикордонного контролю спрацювала база данних Інтерпола. Наразі чоловіка передали співробітникам Національної поліції в аеропорту "Бориспіль".

Нагадаємо, в грудні 2015 року в тому таки аеропорті "Бориспіль" затримали іранців із фальшивими документами. Підроблені візи в пасажирів виявили під час перевірки паспортів.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Читайте також: Оркестр зіграв новорічних пісень у "Борисполі" (відео)

Зазначається, що вони прибули рейсом "Тегеран-Київ" і прямували до Великобританії. Іранців із фальшивими документами повернули зворотнім рейсом.

А раніше прикордонники затримали у "Борисполі" двох сирійців, які намагалися потрапити транзитом до Швеції за паспортами громадян Франції.