Окупованому російськими найманцями Донецьку не дають забути про Україну. Так, шкільні зошити з українською символікою, що з'явилися на торгових прилавках, стали хітом продажів, пише "Обозреватель".

Відповідні фото опублікував сьогодні, 12 січня, на своїй сторінці в Facebook користувач з ніком "Адольф Донецький". За його словами, унікальний у захопленому терористами місті товар продавався в торговому центрі "Епіцентр".

Користувач підкреслив, що за зошитами, що нагадують про довоєнне минуле Донецька, вишикувалася черга. "Купив зошити сьогодні в "Епіцентрі". У Донецьку. Що хочу сказати: за такими зошитами - стояла черга. Мабуть американці", - з іронією зазначив Адольф Донецький. "Є карта України. Її теж купив. Ватяний продавець в ах@е був", - додав він. "Хороший знак. Скоро завезуть прапори і тризуби. Готуємося до чогось?" - прокоментував пост один з користувачів.

Читайте також: Грип вдвічі скоротив кількість бойовиків "ДНР"

Нагадаємо, у вересні 2015-го, вишиванки, що з'явилися в Донецьку, викликали справжній купівельний бум. Про це написала на своїй сторінці в Facebook донеччанка Наталія Тютюнник.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За її словами, інформація про розпродаж вишиванок стала поширюватися за день до самої події. "Таки так. Вишиванки. Стою, вибираю. Поруч жінка теж вибирає. Покосилася на мене, каже: "А як ви думаєте, якщо ми це купимо, ми звідси живими вийдемо? А раптом це якась провокація? "Я кажу: "Все буде добре, повинні вийти живими!". Далі вона йде в примірювальну, я слідом. Йде повз продавщицю, запитує: "А що трапилося? Сьогодні просто якийсь бум, всі купують вишиванки". Кажу: "так пора вже"... Німа сцена", - написала Наталія.