В центрі Києва працівники КП ШЕУ Голосіївського та Шевченківського районів разом з національною поліцією міста Києва звільняють смугу для громадського транспорту від снігу та неправильно припаркованих згідно ПДР автомобілів.

"Не залишайте свої автівки на узбіччях доріг, бо це заважає прибиранню вулиць від снігу,в противному випадку авто буде евакуйовано співробітниками поліції", - звертається до водіїв КК "Київавтодор".

На данний момент національна поліція евакуйовує абсолютно всі автомобілі, які припарковані у недозволених місцях. "У тому числі нещодавно на вулиці Саксаганського було евакуйовано декілька авто, які залишили водії на узбіччі дороги", - відзначили у "Київавтодорі".

Якщо паркування автомобіля порушує правила ПДР, поліція виписує штраф та доставляє авто на спеціальні штрафні майданчики

"Водіям доведеться оплачувати штраф, роботу евакуатора, а також стоянку на штрафмайданчику", - підсумували у корпорації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Закон, який був ухваленний Верховною Радою, зараз створює проблеми для водіїв. Тепер вони повинні паркуватись тільки на місцях з певним позначенням.