Сьогодні вранці у Кропивницькому сталась жахлива аварія за участю маршрутки. Внаслідок ДТП постраждало 5 пасажирів маршрутки та водій автомобіля CHERRY. Їх негайно госпіталізували.

Як повідомляє портал 0522, там маршрутка №21 рухалася по вулиці Вокзальній з боку вул. Академіка Корольова в сторону вул. Шатило. Виїхала на перехрестя, пропустила потік машин, які рухались знизу і на миготливий зелений планувала завершувати маневр. Маршрутний мікроавтобцс майже повернув на вул.Шатила, в цей час знизу по вул.Вокзальній на жовтий сигнал світлофора не зупиняючись на великій швидкості на перехрестя виїхав автомобіль CHERRY.

Читайте також: СБУ оголосило підозру розкрадачам "Охматдиту"

Відбулось неминуче зіткнення. Удар прийшовся у бік машрутного автобусу. Після зіткнення автомобіль розвернуло на 180 градусів.

Очевидці розповідають, що дивом ніхто серйозно не постраждав.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще