Вбивство поліцейськими жителя райцентру Криве Озеро Миколаївської області вже встигли назвати "Врадіївка №2".
Сайт znaj.ua слідкує за подіями стосовно цієї справи і повідомляє вам всі нові факти.

Ніч на 24 серпня

У Миколаївській області в райцентрі Криве Озеро співробітники місцевого відділення поліції на смерть забили 31-річного Олександра Цукермана. Інцидент стався в будинку загиблого. Після того, як швидка констатувала смерть, поліцейські покинули тіло просто посеред вулиці.

11:00 24 серпня

Місцеві жителі влаштували бунт проти поліції. Вони хотіли вчинити самосуд над поліцейськими, яких вирішили перевезти у Миколаїв. Коли їх почали виводити з прокуратури, люди накинулись на них, незважаючи на поліцейський кордон. Після того, як підозрюваних посадили в автозак, натовп почав розхитувати автомобіль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

09:00 25 серпня

Юрій Луценко повідомив в Facebook, що трьох поліцейських, підозрюваних у вбивстві, затримали. Також генпрокурор повідомив, що згідно з висновками експертизи, крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолету.

10:00 25 серпня

Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе розпорядилася розформувати поліцейське відділення в Кривому Озері на Миколаївщині.

13:00 25 серпня

Старший інспектор відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Миколаївській області Інна Парфенова повідомила, що з шістьох поліцейських відділу поліції в райцентрі Криве Озеро, які можуть бути причетними до вбивства місцевого жителя, четверо пройшли переатестацію.

15:00 25 серпня

Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе звільнила начальника поліції Миколаївщини.

15:30 25 серпня

Деканоідзе призначила нового керівника відділення поліції у Кривому Озері. Ним став командир роти з Миколаєва Олександр Горпинич.

16:00 25 серпня

Прокуратура Миколаївської області просить суд обрати стосовно трьох поліцейських, які причетні до смерті мешканця селища Криве Озеро, виключний запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.

16:30 25 серпня

Хатія Деканоідзе робить заяву про те, що через спроби розгромити райвідділ поліції до Кривого Озера у Миколаївській області будуть направлені додаткові підрозділи з Миколаєва, Херсона, Одеси.

17:00 25 серпня
Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера сержант поліції Олександр Причипойда в суді визнав, що його колега стріляв у загиблого Олександра Цукермана.

18:00 25 серпня

Хатія Деканоідзе назначає нового главу поліції. Виконуючим обов'язки Головного управління Національної поліції в Миколаївській області призначений полковник поліції Юрій Мороз.

19:00 25 серпня

Керівник секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини Богдан Крикливенко повідомив, що смерть жителя села Криве Озеро Олександра Цукермана настала від пострілу в область серця із не табельної зброї. Постріл здійснив один із працівників поліції, який потім викинув пістолет в озеро.

21:00 25 серпня

Суд обрав запобіжний захід третьому підозрюваному у вбивстві жителя Кривого Озера сержанту поліції Денису Ляхвацькому.

10:44 26 серпня

Стало відомо, що одного із затриманих поліцейських можуть звинуватити в умисному вбивстві.

11:25 26 серпня

Жителі Кривого Озера підтвердили, що конфлікт в родині вбитого Олександра Цукерман стався через таксиста. Олександр застав дружину в ту ніч в обнімку з таксистом.

12:00 26 серпня

Генпрокуратура України повідомила, що за клопотаннями слідчих прокуратури Миколаївської області трьох правоохоронців, яких підозрюють у вбивстві, до суду залишили під вартою без права внесення застави.

Зокрема, поліцейському, якому повідомлено про підозру за ознаками ч.1 ст.115 та ч.3 ст.365 КК України (умисне вбивство, перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) обрано запобіжний захід – тримання під вартою строком на 2 місяця, іншим двом, які підозрюються у перевищенні службових повноважень, - тримання під вартою строком на 1 місяць.

ГПУ також констатувала, що згідно висновку експертного дослідження, попередня причина смерті потерпілого - внутрішня кровотеча, яка призвела до гострої крововтрати внаслідок травматичного пострілу в область серця.

ОНОВЛЮЄТЬСЯ