Солдат АТО здивував черговий перевіряючий офіцер. Поведінка військового зустріла чимало критики і на фронті, і в мережі.

"Волонтер Юрій Мисягін опублікував на своїй сторінці у Facebook пост, що викриває всю суть штабних перевірок", - повідомляє сайт "Хроніки перманентного кризису".

Чоловік розповів про ситуацію, що відбулась на передовій у Світлодарській дузі, де зараз знаходиться 2-ий батальйон 54-ї бригади.

Офіцер, що приїхав перевірити ситуацію на передовій єдине, що зробив - це зауважив відстібнутий ріжок патронів до автомату.

Військовий запитав, чого у солдата, який знаходиться на передовій, де в будь-який момент можуть початись обстріли відстібнутий магазин.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Таке зауваження перевіряючого загнало солдатів у ступор, адже вони не в армії, не на уроках допризивної підготовки, а на передовій, де зовсім інші умови і вимоги.

"Ця ситуація стала яскравим прикладом того, що всі перевіряючы і гадки не мають, що відбувається на фронті", - сказав Мисягін.

Також він додав, що всі офіцери приїжджають із зауваженнями вдень, коли немає обстрілів і жоден з них не залишився на ніч, щоб показати солдатам, як потрібно воювати.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", бойовики стерли з лиця землі два житлові будинки в Авдіївці.