М'ясо - це один з продуктів, які ми вживаємо в своєму раціоні щодня. Особливо чоловіки залежні від м'ясних страв. М'ясо дає нам енергію, життєву силу.

Чи приносить м'ясо таку користь, як ми думаємо? Корисно або шкідливо м'ясо для вживання?

Читайте також: Чоловік Йоханссон передумав розлучатися

Без м'яса ми не уявляємо своє життя. Практично кожне блюдо має в своєму складі м'ясо. Так чому ж небезпечне м'ясо для нашого організму?

Разом з порталом "Знай.ua", розглянемо кілька факторів впливу м'яса на здоров'я людини.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

М'ясо містить гормон росту. Йдеться про покупному м'ясі, вирощена курка в домашніх умовах не має гормонів росту, так як кожен господар піклуватися про здорове харчування свого тваринництва, щоб потім самому вживати корисний продукт. На фермах, особливо з великою кількістю худоби, фермери часто додають різні речовини, які роблять м'ясо смачним і сприяють швидкому зростанню тварини. Пізніше ми купуємо це м'ясо і їмо разом з усіма шкідливими добавками, в тому числі і гормоном росту, який призводить до гормонального порушення у людини. Особливо небезпечне м'ясо з гормонами росту для здоров'я жінки.

М'ясо порушує обмін речовин. Особливо це згубно позначається на людях, які дотримуються дієти. Тільки варена курка йде на користь після інтенсивних тренувань. Жири, які містяться в м'ясі посилюють роботу травної системи, погано засвоюються в організмі і призводять до відкладення зайвої ваги і підшкірного жиру.

М'ясо провокує заробити безліч захворювань, таких як серцево-судинні захворювання, онкологія, захворювання травного тракту, захворювання печінки. М'ясо дуже важко засвоюється в шлунку, тому, щоб не страждати від переїдання, м'ясо краще готувати з овочами або вживати маленькими кількостями з гарніром.

Через щоденного вживання м'яса можуть утворитися проблеми з суглобами, відкладаються шлаки і холестерин. Варто замислитися над тим, що ми вживаємо продукти які утворюють проблеми зі здоров'ям, накопичення шлаків, а потім намагаємося позбутися цих недуг. М'ясо можна вживати, але це треба робити дуже акуратно. Купуйте тільки домашнє м'ясо і готуйте його з додатковими інгредієнтами для страв.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, якщо ви до цих пір їсте оброблене м'ясо (сосиски, пепероні, бекон та інше), після 40, вам пора припиняти. Ці продукти містять величезну кількість солі, що забиває артерії насичених жирів і можуть навіть містити трансжири. Чим замінити: Куркою, індичкою, тунцем і лососем. Ви отримаєте свою дозу протеїну, але без шкідливої ​​солі і трансжирів.