У київському Будинку офіцерів під час засідання громадської ради Міноборони ветеран АТО Дмитро Резніченко вдарив головою в ніс генерал-полковника запасу Віктора Палія.

Бійка спалахнула з приводу акції "Безсмертний полк", яка пройшла в Києві 9 травня 2016 року під червоними прапорами, а її учасники були з "георгіївськими стрічками".

Відео інциденту опублікували на youtube-каналі Громадського ТБ.

Як видно з відео, після того, як генерал заявив, що георгіївська стрічка - "це почесно", і "хто дав вам право називати їх колорадськими", ветеран АТО вдарив його в обличчя.

Сутичка тривала і після закінчення засідання. Згідно з відео, в кулуарах уже ветеран АТО Дмитро Резніченко отримав від невідомого удар кулаком в обличчя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, в Миколаєві учасники АТО затримали хлопця, у якого на рюкзаку була прив'язана георгіївська стрічка.