Бойовики з артилерії великого калібру атакують мирні квартали Авдіївки.

Про це повідомляє ГУ НП Донецької області, передає УНН.

Як говориться в повідомленні, від атак бойовиків постраждали багатоповерхові будинки по вул.Менделеєва. Жертв серед мирного населення немає. "В результаті снаряди потрапили в п'ятиповерхові будинки 3 і 5 по вул.Менделеєва. В одному будинку пошкоджено дах, а в другому в результаті прямого попадання зруйнована квартира на 5 поверсі", - уточнили поліцейські.

На місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції. Копи надають допомогу мирним жителям, а також документують факти атаки бойовиків.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що через проблеми з доступом до пошкодженої в результаті обстрілів Донецької фільтрувальної станції та, відповідно, неможливості її ремонту, в Авдіївці готуються до автономного забезпечення водою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У мережі волонтер опублікував відео прямого попадання снаряда в житловий будинок.