Незважаючи на постійні обстріли Авдіївки, тепло у місто подається у штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу. Зараз температура у квартирах 20-25 градусів.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС.

Централізоване водопостачання в Авдіївку здійснюється самоплином. Міська лікарня та мерія забезпечуються електрикою завдяки генераторним установкам Головного управління.

Завтра зранку для забезпечення електроенергією об'єктів соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, планують використати сім генераторів ГУ ДСНС.

Зараз окупанти з усієї сили гатять у напрямку насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водоводу між селами Василівка і Крута Балка. Вона забезпечує подачу води у Волноваський, Червоноармійський та Добропільський райони, а також у Маріуполь. Цю інформацію оприлюднив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", неподалік Маріуполя бойовики обстріляли з мінометів автомобіль ОБСЄ.