У прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомили про ситуацію на тимчасово окупованих територіях Донбасу станом на 12 березня. Бойовики активізували диверсійно-розвідувальні групи.

Особовий склад груп противників пройшов підготовку під керівництвом російських інструкторів.

"Мережу навчальних центрів з підготовки диверсантів розгорнули як на тимчасово окупованих територіях, так і у прикордонних з Україною районах Росії", - йдеться у повідомленні розвідки.

Також відомо про відео зйомку зруйнованих житлових будівель групи "кореспондентів російських ЗМІ" на позиціях 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ у районі Спартак.

Крім того, Комісія Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС Росії виявила численні факти розкрадання озброєння та боєприпасів за участю старшого офіцерського складу 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські воїни відбили атаку ворожої ДРГ, внаслідок чого двоє бійців загинули.