У районі проведення АТО, недалеко від лінії розмежування, безслідно зникли троє чоловіків.

Як пише в Facebook начальник відділу комунікації ГУНП в Луганській області Тетяна Погукай, пропали три людини - батько з сином (51 рік і 31) і 23-річний хлопець. Вони їхали на автомобілі Ford Transit Connect, які силовики виявили між селищі Боброво і Борівське. Примітно, що чоловіки були одягнені в камуфляжну форму. Зв'язку з ними немає. Не виключено, що чоловіків могли захопити бойовики.

Поруч з місцем зникнення знаходиться село Арентово, яке межує з лінією розмежування. Тому силовики не виключають, що чоловіки стали бранецями ДРГ бойовиків. Вказується, що не так давно в цьому районі в полон до бойовиків потрапив солдат ЗСУ.

В даний час силовики проводять розшукові заходи. Також копи звертаються до мирних жителях не використовувати в повсякденному житті камуфляжну форму.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Луганській області, на передбаченій Мінськими угодами відстані, українська армія проводить військові навчання із застосуванням реактивних систем залпового вогню.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще