Голова Донецької обладміністрації Павло Жебрівський повідомив на сторінці у Facebook про отримання письмових гарантій від бойовиків щодо режиму тиші для відновлення ліній електропередач біля Авдіївки.

"З нашого боку бригада електромонтажників у супроводі вибухотехніків ДСНС та представників СЦКК і місії ОБСЄ готова в будь-яку хвилину вийти в район пориву на відновлення ЛЕП", - повідомив Жебрівський.

Він зазначив, що з боку ОРДО має вийти група у такому ж складі.

Зазначимо, що у ДСНС повідомили про відсутність централізованого електропостачання в Авдіївці станом на ранок 13 березня. Пошкодження ліній сталося 11 березня в результаті бойових дій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі опублікували кадри візиту родичів до полонених, яких досі тримають у СІЗО в окупованому Луганську.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще