Дві вантажівки зі львівським сміттям заблокували правоохоронці у Кривому Розі – водії намагалися незаконно вивантажити тверді відходи.

Відповідні дані оприлюднили на офіційному ресурсі місцевої адміністрації.

У них також вилучили документацію, яка підтверджує, що місцем доставки справді був Кривий Ріг, втім жодних дозволів на це не надали.

У мерії міста підтвердили, що в районі Криничок напередодні поліція затримала дві фури, кожна перевозила по 20 тонн вантажу. Номери були львівські, тому правоохоронці вирішили перевірити, що саме везуть. Вантажівки справді виявилися вщерть переповнені сміттям.

Слід відзначити, що рішенням адміністрації починаючи з осені минулого року ввозити тверді побутові відходи та утилізувати їх на території міста суворо заборонено.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що побудувати завод із переробки сміття у Львові погодилися спеціалісти з Китаю. Інвестори підтвердили, що планують побудувати також модернізовані шахти, дороги та теплоелектроцентралі.