Активісти групи "Інформаційний спротив" дізнались, чим насправді займаються російські представники Спільного центру контролю і координації на Донбасі. Майор ГРУ ГШ ЗС Росії Володимир Рогачев розважається із жінками, замість того, щоб контролювати режим тиші.

Представники ІС зазначили, що російські офіцери добами не могли узгодити зі своїми керівниками припинення вогню для проведення ремонтних робіт. Як виявилось, вони активно користуються своїм статусом туристів.

Увага! Відео містить еротичні сцени.

"Навіщо паритися якимось контролем над дотриманням режиму припинення вогню, якщо можна попаритися в лазні. З дівчиною. І викласти "хоум-відео" в інтернет", - пишуть активісти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В "Інформаційному спротиві" зазначили, що такі "герої" як Рогачев потім повертаються на батьківщину, де отримують статус "учасника бойових дій" за саботаж роботи СЦКК.

Крім того, активісти повідомили, що представники Росії у СЦКК також безпосередньо керують навчаннями бандформувань, постачають на окуповану територію військово-методичну літературу, ведуть розвідувальну діяльність та дискредитують Україну в очах світової спільноти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", працівників охоронних фірм на Донбасі змушують вступати в ряди бойовиків.