Днями соцмережі розвеселило фото судді з Млинівщини (Рівненська область) Алли Бандури. Користувачі сміялися з її незвичної зачіски та яскравого макіяжу.

Проте, коли люди дізналися історію, про жорстокий напад, який пережила жінка, вони змінили своє ставлення до неї, й тепер навіть називають героїнею, пише "Рівне Інформаційне".

Зокрема, зазначається, у 2006 році злочинець посеред ночі, використавши комунальні комунікації заліз до квартири Алли Бандури на третій поверх. Жінка прокинулася та помітила у вікні силует.

Вона ще не встигла нічого зробити, коли нападник приставив до її горла ніж. Він змусив жінку відчинити вхідні двері. Там на нього чекав напарник із заточкою, який 12 разів ударив суддю, повертаючи при цьому лезо – щоб завдати їй більше болю.

Один із чоловіків накинув їй на голову подушку і сказав іншому, щоб той "її кінчав". Проте жінці вдалося вирватися та покликати на допомогу. Її почули сусіди.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Суддя дивом вижила. Вона була у дуже важкому стані.

Як розповів один із зловмисників, вони прийшли "чинити над нею правосуддя".

Нападників, яким на момент скоєння злочину було по 27 років, довічно ув'язнили.

Алла Бандура продовжує працювати суддею.

Після того, як користувачі інтернет дізналися цю історію, більшість із них вже видалили жартівливі публікації та публічно вибачилися.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", скандальному судді Артуру Ємельянову вдалося поновитися на посаді попри рішення Вищої ради юстиції.