Колишня "прокурорка" окупованого Криму та "депутатка" нелегітимної Держдуми Наталя Поклонська, відома в народі, як Няш-Мяш, давно стала людиною-мемом завдяки своїм ляпам та неадекватній поведінці.

В мережі з'явилась добірка найкумедніших фейків Поклонської, такий собі Greatest hits від Няш-Мяш.

Найостанніший скандал із Поклонською – виконання нею на російському федеральному телеканалі відомого кримінального хіта, пісні "Мурка". Няш-Мяш продемонструвала чудове знання мелодії і тексту цієї дворової пісні.

"Виступ" Поклонської дивіться з 30:50 хвилини:

Прославилася Поклонська і своєю любов'ю до останнього російського царя Миколи ІІ. Вона навіть розгледіла мироточення на бюсті імператора, встановленому у дворі Сімферопольської прокуратури. Примітно, що ніхто, крім неї, навіть комісія РПЦ, не змогла побачити ніякого мироточення на скульптурі. Та, як кажуть, не кожному дано. Інтернет-користувачі, звичайно ж, не втратили можливості поглузувати з "прокурорки".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Замироточив бюст. Топ-5 відеожаб на заяву Поклонської

Як коуб-юзери познущалися з «бюсту Поклонської». Топ-5 відео Більше коубів дивіться тут: https://tsn.ua/tsikavinki/zamirotochiv-byust-naykraschi-koubi-pro-divakuvatu-zayavu-nyash-myash-poklonskoyi-892465.html

Posted by ТСН on Tuesday, 7 March 2017

Поклонська також дуже переймалася правом на недоторканність приватного життя царя. Вона вимагала перевірити сценарій російського фільму "Матильда. Таємниця дому Романових", який сама не бачила. У трейлері до стрічки були показані кілька пікантних сцен у ліжку. Мабуть, це і зачепило російську "депутатку".

З останнім російським царем Поклонська не розлучалася навіть на вулицях. Під час акції "Безсмертний полк" в окупованому Сімферополі вона з іконою Миколи II крокувала серед учасників заходу, які тримали в руках транспаранти з портретами своїх родичів, що брали участь у Другій світовій війні. До чого тут російський імператор, відомо хіба що вітру і самій Поклонській.

Не склалося у "депутатки" і з класикою російської літератури. Під час одного з радіоефірів Поклонська хотіла блиснути розумом та намагалася процитувати фразу "Служить бы рад, прислуживаться тошно". Вона не лише переплутала слова відомої фрази роману Грибоєдова "Горе з розуму", а й заявила, що цитата належить російському полководцю Олександру Суворову.

Ну і справжня "нетлінка" від Поклонської - її виступ на посаді "прокурора" окупованого Криму. Її слова про "державний переворот" у Києві і владу, яка "прийшла на крові", поклали на музику, створивши ролик, що став справжнім хітом – його переглянули майже 32 мільйона користувачів YouTube.

Як повідомляв сайт "Знай.ua", "мироточіння" Поклонської стало новим мемом.