Люди, що працюють в сидячому положенні ні раз замислювалися про те, як велика частина часу, який ми знаходимося сидячи, впливає на наше здоров'я. Згодом ми відчуваємо зміни в тілі і в загальному стані.

Але що можна змінити, якщо робота вимагає саме сидячого положення? Перебираючи папери, працюючи у монітора ми не завжди можемо відмовитися від зайнятої посади через погіршення здоров'я. Але коли організм дає перші збої, ми в паніці шукаємо методи, щоб робота ніяк не впливала на наше здоров'я.

Читайте також: Російські куратори поскаржилися на масові дезертирства бойовиків

Проводячи в сидячому вигляді близько 10-ти це значно більше, ніж вимагає наш організм. Звідси випливає втома, млявість, біль в суглобах ожиріння, м'язова дистрофія, серцеві захворювання, цукровий діабет. Наші м'язи і тіло вимагають як стану спокою так і активних дій.

Після робочого дня, нам часто хочеться прилягти на дивані і прийти в стан повного релаксу, але організм вимагає більше рухів тіла, які ми протягом всього робочого тижня не можемо дати.
Як правило більш активні люди, які мають активний спосіб життя і режим роботи набагато краще себе почувають і за роками живуть довше. Через сидячого способу життя, в наших венах накопичується в кров, звідси походять судоми, печіння в кінцівках. Подібні явища в результаті можуть призвести до інсульту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Менш активні під час сидіння це сідниці, ікри. Звідси походить м'язова дистрофія. Під час сидіння вставайте якомога частіше, щоб наші м'язи трохи розминалися. Найкращий метод, щоб позбутися від м'язової дистрофії - необхідно записатися в спортивний зал або після роботи проводити за пів години навантаження на тіло в домашніх умовах. Лінь може привести до жахливих наслідків. Іноді, ми знаходимо безліч причин, щоб не робити ніяких навантажень після роботи, але ці причини потім будуть позначатися на вашому здоров'ї.

У школі нас учили правильно сидіти, але рідко хто дотримується цих правил. У віці ми забуваємо про те, що неправильне сидіння призводить до проблем з хребтом. Через тривале і неправильного сидіння наші плечі і хребет схильні якоїсь деформації.
Постійне сидіння плюс нерівні положення призводить до затискання нервів. Нервові клітини не отримують необхідної активності та енергії, що згубно позначається на здоров'ї людини.

Як би ми не втомлювалися в кінці дня, необхідно стежити за станом здоров'я. Навіть найулюбленіша, сидяча робота не варта того, що до зрілого віку ми зовсім не маємо здоровий організм.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що проблеми з серцем відбуваються від сидячої роботи. При малорухливому способі життя відтік крові знижується, що призводить до накопичення жиру на стінках судин.