У Слов'янську на блокпості народного депутата й одного з організаторів блокади Донбасу Володимира Парасюка разом з іншими блокувальниками побили силовики й потруїли газом.

Про це заявив соратник Парасюка по Майдану, відомий за позивним "Крим".

"Нас побили "мусори" і труїли газом !!! Побили і потруїли Парасюка !!! Готувалися стріляти! Було не до фото! Є травмовані і багато отруєних газом !!! Ось як вам таке!" - написав у Facebook Олександр Володимирович.

Артем Єврін повідомив й інші деталі. На своїй сторіці у Facebook він написав, що силовики не давали пройти блокувальникам через блокпост.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Блокпост у Слов'янську пройшли. З боєм. Нацгвардійці стали стіною і не пропускали навіть і нардепа Володимира Парасюка. На його запит показати посвідчення не реагували. Нацгвардія. Наші хлопці стали пробиватися. Нацгвардійці зняли із запобіжників автомати, але нашим на те байдуже. Нарешті зброю силовики видно побоялися застосувати .... Стали бити кийками і застосували газ. Травили газом з балончиків всіх, включаючи і народного депутата. У результаті троє, в тому числі Володя Парасюк, госпіталізовані (опік легенів газом)", - пише користувач Артем Єрвін.

Волонтери повідомляють, що Парасюк зараз перебуває в лікарні.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Слов'янську між блокадниками і копами зав'язалася бійка