Російський актор Еркін Ісманов, який воював на боці бойовиків так званої "ДНР" і був відомий за прізвиськом "Кедр", загинув на окупованому Донбасі.

Інформацію про смерть "Кедра" підтверджують сепаратиські ЗМІ та в соцмережах.

Ісманов, який народився в Узбекистані, до приїзду на Донбас працював у Москві каскадером, та знявся у кількох епізодичних ролях у пропагандистських стрічках.

Лави бойовиків так званої "ДНР" він поповнив у 2014-му році. Незадовго після приїзду на Донбас Ісманов втратив праву руку і зробив протез у вигляді молотка, яким грозився вбивати "укропів".

Як повідомляє "Миротворець", у Росії "Кедра" не раз притягували до відповідальності за хуліганство, розбій та навіть судили за вбивство. Він відбував покарання в місцях позбавлення волі, про що свідчать тюремні татуювання.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще