Віце-прем'єр міністр Павло Розенко побачив складності в монетизації субсидій.

Він розповів про двох складових в ефірі українського телеканалу.

"Монетизація субсидій має дві складові. Перше – це монетизація розрахунків між постачальниками послуг, тобто, сьогодні це кліринг, сьогодні це папірці, сьогодні це взаємозаліки", – розповів Розенко.

Він зазначив, що повністю підтримує зміни в цій частині субсидій. Друга складова – монетизація субсидій споживача. Розенко заявив, що з цього у нього з'явилися питання. На його думку, ця частина значно ускладнить процедуру оформлення державної допомоги.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", згідно з проектом по монетизації, українці не зможуть користуватися пільгами на проїзд, а також оплачуватимуть комуналку в повному обсязі. Однак, держава буде виплачувати гроші, які можна буде розподілити так, щоб це не сильно вдарило по гаманцях.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще