Демонтувати всі вивіски, на яких фігурує слово "алкоголь", наказав львівський міський голова Андрій Садовий. Таким способом сподіваються позбавити жителів міста від негативного впливу подібної реклами та мотивувати їх вживати менше спиртного.

Відповідне доручення мер уже дав КП "Адміністративно-технічне управління", передає Zaxid.net.

"Вживати слово "алкоголь" у рекламі магазинів заборонено. Але у нас по Львову є дуже багато вивісок і сітілайтів зі словами "Гуртовий продаж алкоголю". Ця реклама шкідлива для громадян. Якщо якась фірма це порушує, на це треба реагувати", – наголосив Андрій Садовий під час засідання.

У місті нарахували 113 вивісок зі словом-табу, проте їх власники не хочуть змінювати текст. Тому всі вивіски, на яких побачать "алкоголь", комунальники зніматимуть у примусовому порядку. Робити це почнуть найближчим часом.

Тим часом, як писав інформаційний портал "Знай.ua", медики заявили, що пиво корисне для здоров'я.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще