У суботу, 1 квітня, відбудеться матч 26-го туру чемпіонату Німеччини, в якому команда українця Євгена Коноплянки Шальке прийматиме на своєму полі дортмундську Боруссію.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в даному матчі є гості. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Боруссії з коефіцієнтом 1,99. Можливий успіх Шальке тут оцінюється вище - 3,66. Нічийний результат - 3,59.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу підопічних Томаса Тухеля коефіцієнт 1,95. Вікторія команди з Гельзенкірхена тут оцінюється ще вище - 3,75, а нічия - 3,7.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Боруссії - 2, перемога Шальке - 3,75, нічия - 3,6.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що англійському дербі Ліверпуль - Евертон букмекери ставлять на команду Юргена Клоппа.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще