Відео-хостинг YouTube повідомив про запуск нового проекту YouTube Gaming. Відтепер світові геймери зможуть переглядати та ділитися відео-трансляціями відомих ігор у живому режимі.

Для користувачів сайту розробники створили такі сервіси, як завантаження відео з проходженням, пряма трансляції онлайн-ігор, пошук ігор за уподобаннями та спілкування із друзями. На сайті присутні окремі розділи для більш ніж 25 тисяч різних ігор.

Компанія Google, яка є власником найпопулярнішого відео-хостингу повідомляла про запуск нового проекту ще у червні. Відтоді сайт працював у тестовому режимі.

"Цей сервіс створюється, щоб розповісти і показати всю інформацію про популярні ігри і геймерах, ілюстровану великою кількістю відео, більшою ніж де-небудь ще", - повідомили представники YouTube.

Наразі вже існує подібний сервіс для шанувальників комп'ютерних ігор. Ним є популярний сайт Twitch, який купила інша американська ІТ-корпорація Amazon. За словами представників YouTube, їхньою метою є створення конкуренції популярному вже сервісу.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Читайте також: Apple не сплачує гроші російським розробникам

Окрім сайту, розробники представлять свій сервіс YouTube Gaming у вигляді додатків на смартфони на платформах Android та iOS незабаром.