У Сан-Франциско відкрився ресторан швидкого харчування Eatsa, процес обслуговування в якому практично повністю автоматизований. У закладі немає ні касирів, ні офіціантів, ні прибиральників, пише The Daily Mail.

Клієнти оформляють замовлення самостійно, вибираючи страву на інтерактивній панелі. Єдиний співробітник ресторану, якого відвідувачі можуть зустріти, - людина, яка допомагає розібратися в роботі пристрою.

У закладі представлена ​​вегетаріанська кухня: страви з кіноа (псевдозерновой культури), гриби, зелень і овочі. На вибір відвідувачам пропонується вісім страв. Також в меню представлені картопляні або фруктові чіпси і ароматизовані напої.

Читайте також: Іспанець показав літак-левіафан (фото)

Кухня прихована від очей відвідувачів. Готові замовлення клієнти забирають самостійно зі спеціальних осередків, вбудованих в стіну. На коробці є наклейка з ім'ям замовника, а також інформація про вагу страви і її калорійність. Середня ціна за обід - 6,95 долара.
Планується, що найближчим часом в Сан-Франциско з'явиться ще один ресторан Eatsa. Третє заклад мережі відкриється в Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, в американському штаті Мічиган з'явилась зменшена копія мегаполісу, в якому мешкають лише роботи та автоматизовані машини. Площа цього міста складає 13 га, а вартість проекту склала 10 млн доларів.