Американська компанія, яка працює над створенням рухомого 3D-зображення покійної співачки Вітні Х'юстон, сподівається відправити його у світове турне в 2016 році.

Компанія Hologram USA запатентувала так звану "хай-тек версію" ілюзії 16 століття під назвою "Привид Пеппера".

Створення зображення покійної зірки може коштувати "мільйони доларів". У компанії розповіли ВВС, що представники громадськості часто цікавилися можливістю створення власного рухомого 3D-зображення.

"Я не впевнений, що хтось насправді буде це робити... для більшості людей перешкодою стане ціна", - сказав керівник відділу маркетингу Оуен Філліпс.

Традиційну ілюзію "Привид Пеппера" створюють за допомогою фольги і скла, до яких Hologram USA додала запатентоване поєднання комп'ютерної графіки (CGI), рухомих частин і аудіо-матеріалів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Електронний сервіс створює портрет людини по його сторінці Facebook

Сім'я Х'юстон підтримує цифрову реінкарнацію покійної співачки.

Пет Х'юстон, сестра і головна спадкоємиця Вітні, сказала: "Це чудова можливість для її шанувальників побачити перевтілення однієї з найзнаменитіших жінок-митців в історії, і продовжити спадщину виступів, які не забудуть протягом років. Я з нетерпінням чекаю на співпрацю".