NASA оприлюднить основні висновки по експедиції на Марс в понеділок, 28 вересня. Міжнародні ЗМІ через терміновість засідання вважають, що науковці повідомлять про сліди життя на Червоній планеті.

Про це пише Sunday Express.

"Космічне агентство збере безліч експертів у Вашингтоні на брифінгу, де обіцяє оголосити про велике відкриття стосовно таємничого Марсу", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На Марсі знайшли геометрично правильні споруди, подібні до "Стоунхенджу" (відео)

Попередні анонси космічної агенції вже оголошували принципово нові висновки. Наприклад, в липні відкрили планету Kepler-452b за межами Сонячної системи, подібну до Землі.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Експертами цього разу виступлять Джим Грін, директор з планетології NASA, та Майкл Мейер, який є провідним науковцем із програми дослідження Марса.

Дехто вважає, що вони оголосять про "мікробне" життя на планеті, але більш імовірним сценарієм є свідчення про проточну воду.

Нагадаємо, першим висунув теорію, що Марс має воду, що протікає під час теплих місяців, вчений із Технологічного інституту Джорджії в Атланті.