Сьогодні південнокорейська технологічна компанія Samsung офіційно презентувала свій новий смартфон на власній ОС Tizen. Індійська публіка побачила нове творіння, яке має назву Z3.

Samsung взяв напрямок у розвитку власно операційної системи ще минулого року, коли створив смартфон Z1. Тому нова модель є більш довершеною версією попередника.

Новий смартфон має досить стандартні характеристики у порівнянні з конкурентами. Він має п'ятидюймовий дісплей, чотири ядра у процесорі з частотою 1,3 ГГц, 2600 мАг акумулятор та дві камери - одна 8, інша 5 Мп.

Вартість Z3 складатиме 130 доларів, що теж доволі скромно, а продаватимуть його вже з 21 числа цього місяця. Власника вже чекатиме готова операційна система Tizen 2.3.

Читайте також: Pepsi випустить смартфон в Китаї

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Назва ОС Tizen поєднує три слова. "Tie" (з'єднання), активність від "Rise" (підйом) і медитативні якості від "Zen" (Дзен).

Представники Samsung сподіваються, що Tizen зможе нав'язати боротьбу за користувачів Apple, Android та Windows.