Фахівці заводу "Маяк" модернізували танковий кулемет КТ-7,62 до рівня КТМ-7,62, врахувавши побажання українських військовослужбовців.

Про це пише Корреспондент.

"На зброю встановили планку Пікатінні, гашетку і механічний приціл замість електроспуску. Ці деталі дозволяють індивідуально налаштовувати зброю та вести прицільний вогонь", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: "Укроборонпром" презентував потужний бойовий "Гопак"

Фахівці підприємства значно поліпшили тактико-технічні характеристики кулемета: скорострільність сягнула до 800 пострілів на хвилину, прицільна дальність стала більшою за два кілометри, початкова швидкість кулі зросла до 855 м / с.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кулеметом можна оснащувати бронеоб'єкти, наприклад - танки. Авіаційна та інша військова техніка також може бути використана у поєднанні із цим кулеметом.

Нагадаємо, нещодавно в Україні випробовували нову гвинтівку "Гопак", зі швидкістю у 30 пострілів на хвилину. Також, Укроборонпром запустив виробництво автомата "Малюк".