Іноді дитячий конструктор Lego в руках у цілком дорослого представника людського роду перетворюється з нешкідливої ​​іграшки в щось зовсім неймовірне.

Канадський майстер зі створення нестандартних моделей з Lego Джейсон Еллеманн, приміром, примудрився зібрати з конструктора справжній сейф. Він, як і його металевий аналог, оснащений кодовим замком.

Зібрати таку ж модель може кожен бажаючий в домашніх умовах. Еллеманн у відеоролику дає детальну інструкцію по створенню такого ж сховища. Особливу увагу варто звернути на замок. Він являє собою класичну систему з трьох дисків. Вони при обертанні чіпляють один одного.

Читайте також: Із деталей піаніно створюють рухливих роботів-трансформерів (фото)

Для того, щоб отримати доступ до вмісту сейфа, потрібно набрати вірну комбінацію символів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Автор моделі наголошує, що сейф можна розібрати тільки зсередини. Тобто, не відкривши сейф, ви не зможете розкласти його по деталях.