Компанія Google теж підготувалась до виходу улюбленого фільму із саги "Зіркові війни" та запустила нову опцію для кількох своїх сервісів "Розбуди силу, дрімаючу всередині". Кожен користувач може обрати світлу чи темну сторону, за мотивами кіно.

Новинку можна спробувати на спеціальній сторінці www.google.com/starwars.

Після обрання сторони, вашу поштову скриньку та профіль на G+ стилізують згідно обраної сторони сили.

У Gmail з'являється новий фон, повзунки звуку й перемотування в YouTube залежно від вибору, перетворюються в синій або червоний світловий меч, а геометкамі в Google-картах стає або винищувачем X-Wing, або бойовим штурмовиком TIE.

Читайте також: Персонажі "Зоряних війн" у вигляді класичних скульптур (фото)

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Оновлення може відбуватись від кількох хвилин до кількох годин, адже щоб "пробудити силу у ваших додатках" потрібен певний час.

Всі нововведення діють лише у версії додатків для комп'ютерів і автоматично зникнуть першого лютого.

Їх також можна відключити вручну, ще раз перейшовши на сторінку і повернувши собі звичайний вигляд сервісів.

Нагадаємо, нова частина Star Wars вийде на великі екрани в середині грудня 2015 року, але фанати розкупили квитки на прем'єру сьомого епізоду саги моментально - щойно почався передпродаж.