Ізраїльська компанія Everysight представила окуляри для велосипедистів. В їх основі лежить система доповненої реальності, яка допомагатиме їм під час руху.

Під час розробки окулярів використані технології із військової сфери. Зокрема ті, що використовуються в шоломах пілотів бойових літаків.

Ззовні нові окуляри для велосипедистів нічим не відрізняються від звичайних. Але вони захищають не тільки сонячного проміння і від механічних пошкоджень очей. Окуляри показують додаткову інформацію для велосипедистів, використовуючи технологію доповненої реальності.

Читайте також: Японці створили робота-мотогонщика (відео)

Вони виводять інформацію щодо швидкості руху, часу та пройдену відстань. Також окуляри вкажуть маршрут за допомогою GPS, рівень підйому поверхні. Їх можна навіть використовувати,як звичайну відеокамеру, щоб зберегти для власного відео архіву цікаві та незвичайні моменти під час поїздки.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Новинка отримала назву Raptor. Модель з'явиться на ринку вже наступного року. Вартість окулярів представники компанії поки не розголошують.