Американська корпорація Apple знову відсудила у Samsung велику суму грошей. На цей раз південнокорейській компанії необхідно викласти 548 мільйонів доларів за порушення патентних прав.

Про це пише Meduza.

Цю угоду, якої досягли сторони, направили до суду Каліфорнії.

У документі підкреслюється, що Samsung зобов'язується виплатити $ 548 мільйонів, у разі якщо Apple надішле їм рахунок протягом найближчих днів за корейським часом.

В Apple замовчують, чи було це зроблено.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто зазначити, що судова тяганина між компаніями триває з 2011 року відразу у двох справах: в одній розглядаються випадки плагіату технологій, а в іншій можливе копіювання зовнішнього вигляду гаджетів.

Читайте також: Sony готує флагман із будь-яким розміром екрану

Нагадаємо, компанія Apple розпочне продажі iPhone 6C вже в лютому 2016 року.

Новий смартфон отримає зменшений 4-дюймовий дисплей і корпус з металу, який матиме яскраві кольори. Ціна "яблучного" гаджета складе близько 400-500 доларів.

За іншим характеристикам 6C не буде значно відрізнятися від попередніх моделей iPhone.

Також ми писали, що краще купувати китайський айфон 10s max або копія айфон xs max.