Розробники із Crystal Dynamics презентували доповнення до популярної гри Tomb Raider, де головна героїня Лара Крофт шукає містичні артефакти. У новій версії Baba Yaga: Temple of the Witch появиться персонаж слов'янської міфології Баба Яга.

Про це повідомляє Кореспондент.

За сюжетом Лара Крофт відправляється до Сибіру, де зникли радянські археологи. У місцевому лісі вона зустрічається зі злом, яке перебуває там кілька сотень років. У фіналі історії розкрадачка гробниць побачить Бабу Ягу та навіть її хатинку на курячих ніжках.

"Баба Яга та пригоди у Сибірі продовжать ігровий процес на кілька годин", - опис до доповнення.

Очікується, що нову версію можна буде завантажити на початку наступного року.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нова оригінальна гра, яка стала вже десятою у серії, вийшла на гральні платформи близько місяця тому. Tomb Raider не демонструє великих успіхів у продажах, адже цього сезону вийшли також Fallout 4 та StarCraft 2. Гра не витримує конкуренції.

Читайте також: Поляки створять фантастичний віртуальний тур по Чорнобилю (відео)

Зазначимо, що Лара Крофт з'явилась у першій грі ще у 1994 році. Персонаж став справжньою легендою у світі комп'ютерних ігор. У 2001 вийшов однойменний фільм з Анджеліною Джолі у головній ролі.