У американських школярів з'явилася унікальна можливість. Вони зможуть проявити свої таланти і прославитися на весь світ. Міжнародна корпорація Fiat Chrysler Automobiles оголосила про старт нового конкурсу. У ньому зможуть взяти участь учні 10, 11 і 12 класів. Конкурс полягає в тому, що школярам потрібно намалювати дизайн майбутнього автомобіля Dodge SRT Hellcat.

Про це повідомляє сайт конкурсу fcadrivefordesign.

Дизайнерське змагання триватиме до 8 січня 2016 року. Щоб взяти участь у ньому потрібно заповнити анкету на сайті і надіслати своє бачення того, як могла б виглядати нова модель автомобіля Dodge SRT Hellcat. Її планують запустити у виробництво в 2025 році.

Переможці конкурсу зможуть виграти електронні гаджети MacBook Pro і iPad Pro. Крім цього, чотири призера відправляться влітку до столиці американського автомобілебудування - Детройт. Там вони відвідають автомобільне виробництво і прослухають тритижневий курс з автомобільного дизайну, де будуть від найкращих професіоналів.

Читайте також: Автомобілі в Америці купують в п'ятиповерхових автоматах з продажу (відео)

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, індекси SRT і Hellcat отримують ті автомобілі Dodge, які кардинально відрізняються від серійних моделей. Їх двигуни мають більший об'єм і оснащуються турбонагнітачами, посиленими гальмами, а салон оформляють у спортивному стилі.