Компанія LTM Hot Spot з Мексики представила новий суперкар The Inferno. У рух його приводить 1400-сильним бітурбо мотор V8. Спортивне купе представили під час спеціального заходу в Мехіко.

Щоб набрати першу "сотню" The Inferno знадобиться менш ніж три секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 395 кілометрів на годину.

Кузов купе створений з пінометалу. У його основі сплав з алюмінію, цинку і срібла. Матеріал є запатентованою розробкою мексиканської компанії. Він поєднує в собі велику жорсткість із вкрай низькою щільністю. Вона рівний 3600 кг / м3, а щільність сталі, для порівняння, становить 7600 кг / м3.Ето додатково полегшує конструкцію.

Читайте також: Чергове божевілля Мейвезера: авто за $3,5 млн

До того ж пенометалл може розтягуватися, завдяки чому суперкар має високий ступінь амортизації ударів.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

На створення автомобіля пішло близько семи років. Автомобіль розробляли мексиканські інженери, а будівництво довірили італійським фахівцям. Керує проектом Антоніо Ферраіолі. Він раніше брав участь у роботі над суперкарами марки Lamborghini. Зокрема Reventon, Veneno і Asterion.

Планується налагодити виробництво The Inferno в наступному році.