Новинка знімає фото, знімає відео і аудіо. Зовні пристрій нагадує ретро-камеру. У паперовому фотоапараті є кнопка включення і виключення, за допомогою якої можна активувати різні режими використання, пише techno.bigmir.net.

Також новинка оснащена слотом для карти пам'яті microSD, LED-індикатором, що загоряється під час роботи, а також USB-портом. Останній призначений для перенесення знімків на ПК. Крім того, порт USB одночасно використовується і для підзарядки камери.

Залежно від режиму використання змінюється колір вбудованого LED-індикатора. Приміром, блакитний колір говорить про включений фоторежим, фіолетовий нагадує про запис відео.

Варто відзначити, що якість отриманих кадрів істотно поступається якості знімків, отриманих за допомогою професійної камери. Але варто врахувати, що вага пристрою - всього 43 грами, а сама вона зроблена з паперу. Камера робить фото з роздільною здатністю 1280х1024, а відео записує з роздільною здатністю 720х480 пікселів і частотою 30 кадрів в секунду.

Читайте також: У Китаї створили перше літаюче робот-таксі

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Камера має вбудований акумулятор і шнурок в комплекті - для зручності. Придбати цю штуковину за $ 28 можна вже зараз на сайті виробника.