Працівники Philips створили телефон, який здатний працювати без зарядки близько 2,5 місяця. Цей апарат належить до категорії простих стільникових телефонів.

Пристрій обладнаний 2,4-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 320 на 240 пікселів, 2-мегапіксельною камерою зі спалахом, слотом для змінних карт пам'яті microSD об'ємом до 32 Гбайт, 3,5-мм роз'ємом і підтримкою профілю Bluetooth A2DP, що забезпечує підключення безпровідних навушників до трубки.

Матеріал по темі: Картину української художниці продали за $ 6 млн

Рекомендована роздрібна ціна - 125 доларів. Новинку буде поширювати китайська компанія China Electronics Corporation, що отримала право продавати мобільні пристрої під маркою Philips в 2006 році.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила новий бюджетний мобільний телефон Nokia 105 Dual SIM, який офіційно в Україні почнуть продавати восени. Мобільний телефон обладнаний кольоровим дисплеєм діагоналлю 1,45, кнопковою клавіатурою, слотами для двох SIM-карт. Також є радіо, роз'єм для навушників і Мicro USB. Телефонна книга розрахована на 2000 контактів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також ми писали, що корейський айфон xs max і копія iphone xs max дуже сильно схожі.