У США в кадр фотокамери потрапив невідомий прототип компанії Honda. Ймовірно, це відроджене спортивне купе S2000.

Про це повідомляє Мotor 1. У серію оновлену модель планують запустити в 2018 році. Прем'єру приурочать до 70-річного ювілею компанії Honda.

Дизайн S2000 кардинально відрізнятиметься від попередника. Камери зафіксували родстер, на конвеєр запустять версію в кузові купе. Прототип отримає рубані лінії кузова і загострену передньою частиною.

Honda S2000 перейде на середньомоторну компоновку. Купе отримає турбований бензиновий силовий агрегат об'ємом два літри. Він видаватиме потужність в 320 л. с. Двигун працюватиме в парі з 8-ступінчастою роботизованою "коробкою" з двома зчепленнями, що прискорить час перемикання.

Ціна на оновлене купе S2000 складе близько 50 тисяч доларів. У модельній лінійці Honda воно займе нішу між кабріолетом S660 і спорткаром NSX.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, британська автокомпанія Jaguar Land Rover підготує спеціальну версію позашляховика для фахівців Червоного Хреста.